Naper la susuah sgt nk dpat keje pasrt time skrng nie ekk?? entah la.. dah lebih 10 premis ewangi n isi form.., tp setakat nie just satu jer yg wat interview.. tu pon sekejep jer...

naper ewan nk carik keje part time?? cam nie citer nye.... sem nie actually ewan aderr byk time free sebelah petang.. basically start kol 2 pm la.. so, dr ewan bazir kan maser nie wat keje yg tak tentu arah, baik la ewan gi carik keje part time n at least leh la dpt 200-300 sebulan... tu dah kire mmg berbaloi kejea!!! huhuhu

ewan gi banyak premis, contah nyer

1-starbucks sec 9,
2-starbucks bukit raja,
3-secret recipe bukit raja (JJ)
4-secret recipe bandar baru klang
5-mcD sec 3
6-KFC Plaza alam sentral
7-kiwi bakery and cafe sec 9
8- cyber cafe sekitar sec 2 and sec 7... (banyak lagi la)

Actually, bukan tak cukup diut JPA (biasiswa ok) yg ewan dapat tu, tp just di sebabkan nk elak dr abeskan maser entah aper2, better cari keje and of coz earning duit sebanyak mungkin.. ahakzzzz.. leh gak nk shoping2 lebih2 skit kn???

skrng nie tgh tggu call drsecret recipe bandar baru klang.. may be ari nie @ esok diorang call nak comfirm kan tempat ewan kat sane.. mintak2 sgt ewan bleh keje sane... dah lamer giler tguu time nk keje nie.. huhuhuhu

for today, kelas admin trust ari nie cancel.. so, ewan datng "sedikit lambt" (mcm yer jeer sedikit kn??) ke kelas td.. alih2, kelas admin trust pn rohani sahak cancel... (thanks to korang semua coz tak inform awal2!!!) so, berlegar la kat hep td jap ambik borang penangguhan bayaran balik wang pinjaman PTPTN>>
(opsss.. terlupe, b4 ewan dapat tajaan JPA, ewan wat loan ngan PTPTN dulu la...)

pas nie, syahrul ajak lunch lak.. kat ner ekk nk lunch ngan die??? kat food court sec 2 leh?? save skit kn?? ahakzzzz
ptg nie, nk kene study mandarin lagi... esok ADER TEST MANDARIN LORRR!!!!! tp nasib baik test petang.. kol 4pm.. at least leh study lagi esok!!! hahahaha

other than that, actually ewan tengah wat research pasal children guardianship nie.. tu tajuk mini-thesis kitorang ber 3.. agak complicated gak la.. tp, since semua bahan dah carik and dah antor pon proposal kat pn Norha, so, jalan terbaik ader la proceed ngan aper yg telah dirancang kn??

so, aper korang punye opinion pasal CHILDREN GUARDIANSHIP??? saper yg patut ader hak tersebut?? ibu ke ayah budak tu???

1 comments:

ewan,
kalu u still carik keje kosong, akak memang nak cari student itm utk keje part time ngna akak. kejenye, senang aje..pada waktu-2 tertentu akak ade sewa promotion space kat depan cafe, menara. so, akak nak cari sorang insurans consultant.pakej insurans yg akak offer very simple dan sgt2 menarik.akak confirm senag nak crite kat ora..sehari akak bg gaji rm 30, ok? kalo berminat call akak 0166717170-kak arny..cepat-2 tau kalo nak atau tlg offer kat memember lain..tq

July 21, 2008 at 1:32 PM  

Newer Post Older Post Home