Rite now, i can proudly smile to my parents mostly my beloved one.... they finally be so happy...hahaha... nak tau sebab ape?? semua nie ade kaitan ngan ape yg berlaku kat hometown ewan recently....hehehe

ok la, dlm last post, ewan ader ckp pasal ewan balik kg... actually, ewan balik kg time tu coz mmg rindu giler kat my mum n sisters... also the "pantai".. tp bile sampai jer kat umah... tetibe my mum kasi tau 1 great news.... huhuhu

pade 30 may 2008, my mum akan MELANGSUNGKAN PERKAHWINAN NGAN JEJAKA PILIHAN MY MUM....korang jgn salah paham lak ye. actaully, my step father dah passed away last january.... {al fatihah utk nye}

so, tak lame pas my dad passed away, ader la org masuk merisik my mum semule...entah cam ner, dah jodoh kot... so my mum terima la laki ni jadi husband die...

huhuhuhu.... dah nk wat cam ne yek... dah jodoh die. actaully ewan langsung tak kisah my mum nk kahwim lagi coz tu utk kebahgian die... asalakn the new dad tu tak aniaya my sisters yg dua org tu dah la... diorang still skolah lagi... tu yg ewan risau..

tp, Allah tu maha kaya n pemurah, die hadiahkan sorang lelaki yg baik n rajin mcm my new dad ni pade my mum utk berteduh rezki n menumpang kasih sayang.... Alhamduliilah...


my beloved MUM!!!




my paksu tgh salam ngan tok kadi coz paksu as wakil "wali".....




saksi kepade wali





before "akad-nikah"





time "akad-nikah".. abah pas ngan skali lafaz je... terror tu!! huhuhu

3 comments:

first of all, i love ur layout.
secondly, congrats to ur mom !! :)) tanya la mak u bila N bleh dtg tganu mandi manda mcm anak dugong? ;)

June 15, 2008 at 6:14 AM  

aku p pulau redang 3 minggu lepas.... best giler!!

June 16, 2008 at 4:46 PM  

huhu.... my mum cam puteri ari tu... warne serba emas..wakaka...
N, u jadi anak dugong yg ader bulu ke tak?? hahaa

kat redang? asal tak sms awal2?
stay kat itel mane??

June 17, 2008 at 2:37 AM  

Newer Post Older Post Home