EWAN BYK WAT SLAH... PLZZ FORGIVE ME... PLZZZ FORGIVE...


ewan tau ewan byk wat silap.. terutamanye pade org yg paling ewan syg dlm dunie nie (selain parents)... ader sorang manusia yg ewan btul2 syg.. bahkan ewan syg die lebih dr ewan syg diri ewan sndiri... erm... bagi org yg sedang or penah bercintam sure korang pham nape ewan ckp ewan lebih syg kn lover ewan lebih dr diri ewan sndiri.....

actually, pengalaman dah byk ajar ewan utk hati2 ngan sikap manusia.. tak kisah laki or pompuan.. as long as manusia, ewan akan hati2.. hati2 kat ni ader la, ewan slalu bace tingkah laku die..klau die wat cam ni, ape maksud nye.. if die wat cam tu, ape maksud nye.. coz ewan percaye, tiada perkara yg berlaku secare "accident" or "kebetulan".. smua yg berlaku atas muke bumi nie sure ade reason / sebab-musabab...

Then, bile ewan trlalu berhati2...maka kadang2 ewan jadi terlalu sensitif n cemburu pade lover ewan...resah n risau selalu melanda.. mcm tak de henti... tp percaya la.. ni tak bermksud ewan tak TRUST my lover... its just, even kiter trust skali pon, ruang utk curiga still open.. ewan raser semua org yg bercinta share the same view ngan ewan dlm hal ni kn??

so bile pekare tu berlaku coz ade reason, then kiter kene tau ape reason/ sebab nye...
same jugak if kiter ade problem... utk selesai kn masalah tu, perkare yg paling pertama n utama yg perlu kiter wat ade lah CARI SEBAB OR FAKTOR yg membawe kepade berlaku nye masalh tu... coz tnpa sebab, tak akn ade kesan....

skrng nie... ewan dah agak dewasa n ewan raser mase nye sudah sampai utk ewan ambik serius perkare2 nie.. tahun depan, ade lah tahun yg baru, pengalaman yg baru pade ewan ... coz ewan akan start masuk ALAM PEKERJAAN... since umo 5 tahun - 23 tahun, ewan study... 18 tahun kn?? so after 18 tahun study, tetibe ewan keje.. sure bagi kejutan yg besar utk ewan...

sebab tu, jauh dlm ati ewan, ewan arap lover ewan akan slalu bersame ewan even dlm susah or senang.. sperti mane yg lover ewan wat sekarang... antara sebab knape ewan sgt syg kat lover ewan = coz die sntiasa berada di sisi ewan time ewan susah.. n time ewan senang... THANKS
SYANG...



ni pic ewan copy bulat2 dr blog syazwan.... coz suke tgok die ni ber dua..
so sweet... huhuhu... syazwan, jgn marah eh.. (larikkk)

2 comments:

sweet ke?
hahah

October 29, 2008 at 3:37 PM  

mmg sweet la syzwan... hehehe

November 1, 2008 at 2:37 PM  

Newer Post Older Post Home