Hello there...
huhuhu.... entry ni ewan just nk specifically dedicate utk smua kwn2 ewan yg chinese..
(i got a few k.... best fren yek!! )... i know, time ewan tgh type ni, korunk smua tgh driving balik ke hometown masing2.... hope u guys will be arrived safely at ur kampung... : )

erm.... ewan pon nk dedicate my very special wish pade seseorang that bring so much meaning and memories to my life... even ewan sndiri pon tak pasti yg die ader thinking about me or not, ewan just nk wish Happy Chinese New Year jugak kat die...

sepanjang idup ewan ngan die before this, mlm nie ( CNY eve), die, family die n ayah angkat die akan wat gathering n diner ramai2 sekeluarga (Mcm family chinese yg lain2 gak)...

then pade ari CNY, die akan visit pakcik makcik die yg mostly kat pj....then second day of CNY baru la die celebrate ngan ewan.... i still remember all those things...huhu..

my last word, Happy Chinese New Year to "U"...... i really hope that this new year will bring so much joy, luck n prosperity for u and please remember my prayer is always with u....semoga boleh skor dlm praktikal U skrng nie......All the best for ur future!!!!!

p/s - I always and forever always remember and hold these 2 words - HOLLAND & ITALY !!!

1 comments:

cakap nak aktif balik? xde post pun =p

March 1, 2010 at 7:17 PM  

Newer Post Older Post Home