Semalam ari Selasa… as usual, ewan tak der class ari nie…the whole freeday mmg free..normally, ari selasa ader la ari yg ewan akan spend with my lover..same ader lepak kat umah ewan or lepak kat luar like kat KL or area2 shah alam..

Tapi, selase lepas, ewan, eki, rickie n nawy gi jalan2 area bukit bintang.. gi Low Yat, times square n gi pavilion…saje2 jalan coz nawy dah nk balik kg for semester break...so jalan2 je la temankan nawy...huhuhu


Mule2 gi Low yat, coz nawy nk beli hp baru…(byk nye duet mamat nie..wakaka)..die beli hp sony ericsson C902.. best tu..coz ader 5 MP camera..cyber shot lak tu…antara model hpyg dlm list faveret ewan gak la… huhuhu


nice kn hp nie??siap ader touch screen tu.wahahaha..quality pix mmg chantek!!

Pas gi Low yat, kami gi times square semate2nk carik tempat makn… coz tetibe nawy ckp nk makan kat Johnny steamboat.. paling dekat = times square lor… tp yg tak best nye, kene berlari dlm ujan tadi…sorang2 larik cam kambing yg takut kene air…… wakakaka


ni die periuk steam boat (periuk ke??) kitorang.. dah la tgh ujan kat luar..
mmg nikmat giler dpt pekene


sape yg lebih suke posing dlm pic nie??? eki kn??wakakaka


ni die en eki kiter....wat demo makan ngan chop stilk katenye..tp tetap leh posing maut!! hohohoh


kiri = rickie, a.k.a adik kembar eki..ader seiras tak???huhu kanan=nawy, eki's best fren..


eki cube utk mghabiskan sisa2 n baki desert yg ditinggalkan oleh nawy... :P


bile dah kenyang, eki ni m suke layan hp die.. hobi die kot...huhuhu


Dah abes makan…..kenyang giler.. abes RM 64... makan steambot and nawy makn mee goreng hijau (tul ke sebutan mee tu nawy??)..

Then gerak gi Pavilion lak..nk tgok movie..huhuu…my faveret time!!! Mcm biase le, ewan kan antu movie.. td kami sebulat suara (ceehh……ayat skeme tu!! ) nk tgok citer Mama Mia !!!!.... so masuk cinema kol 4.40pm..

Mama MIA ??ermm… citer tu ala-ala citer hairspray..= musical movie..byk nyanyi ala bollywood style …. Tp yg best nye lagu2 theme yg diorang nyanyi tu ader la lagu2 oldies faveret ewan… BEST SGT!!!! Cam lagu dancing queen n Mama Mia!!! Wakakaka…

Overall, citer tu pasal life sorang mak n anak dara yg akan kahwin yg stay kat satu pulau kat Greece…view laut n surrounding dlm movie tu mmg best..sgt chantek..

Then, after movie, kitorang pon lepak2 n makan2 kat J.CO donut!! Best…

3 anak teruna yg tak laku... lelong2, ader sape yg berkenan nk beli??? tak der?? kecian2...
(larikk)!!!

yg baju putih tu dah ader org beli...paling laku antara semua...muahahaha



dengan comot nye, eki "melahap" donut kegemaran nye...huhuhu... comel tak?? :)
bertuah sape dpt die kn??? hehehe


kitorang beli donut campur2....ala-ala pelbagai citerase lor....huhuu..yg penting, donut tu SEDAP!!!


ewan baru tau, J.Co ni asal dr jakarta, Indo.....(general knowledge bertambh lagi..hehehe)

3 comments:

aww sweet :) nk ikottt gk

October 24, 2008 at 10:08 PM  

nawy, eki's best fren

October 29, 2008 at 3:31 PM  

eki's best fren?? erm...?!! wakakaka
yeah... mmg eki's best fre la syzwan..

November 11, 2008 at 3:54 AM  

Newer Post Older Post Home