Ewan ader balik ke mantin, negeri sembilan ari sabtu baru nie.. ewan balik umah papa kat sane.. mlm jumaat tu, die ader call suruh ewan balik ke mantin coz nk wat open house..

Ewan pon pelik coz plan last2 minute..geram tul… huhuhu

Then, ptg sbtu ewan naik komuter ke mantin....kene naek tren dr s.alam sampai kl sentral then tukar tren ke seremban. Leceh tul…keje yg memenatkan…tp nk wt cam ne, nak ke tak nk ke, kene balik gak..eeeeeeee

Sampai stesen batang benar (sebut elok2 k) huhuu..sampai jer sane, kene tggu papa coz papa ader hal…mule2 target sampai kol 530pm, alih2 coz ujan lebat kat kl sampai batang benar, tren bawak slow giler2.. cam siput..so sampai sane kol 630pm.

Actually, yg wat open house nye bukan umah ewan… but my uncle’s place.. kat area seremban..lor… kalu ewan tau awal2, sure ewan tak balik mantin… tp time papa call ewan mule2 tu die c kp die yg nk wat open house..pelik kn??? Hohoho



ni my baby bro yg paling kecik name = Adib



comel tak my adib nie?? comel mcm abg die kn??? jgn jeles!! hehehe




ni lak my bro name = asyraf a.k.a arap!!!




2 org bro yg mmg susah giler nk jage...
nasib baik comel mcm ewan... huhuhu

1 comments:

tlog larr...
jauh beza abg dia gn adek2 kecik tu..
abg dia tu..
(para2 pbaca tau2 jew larr muka abg dia)
weeeek~~~

October 21, 2008 at 12:06 AM  

Newer Post Older Post Home