Skrng nie, ewan dalam keadaan getir.. berusaha utk improve relationship ewan ngan y sweet baby... yeah ewan kene akui, sebahgia mane pon, tetap akan ader pergaduhan dlm relationship…

pergaduhan & ketidakfahaman nie bagi sesetengah org adelah sgt penting coz dpt “hangat“ hubungan cinta..... tp gaduh tu, jgn la over sgt... nnti clash pulak... tul tak???


Jauh dalam suduh ati ewan, ewan nk baby tau, yg ewan btul2 nk tamatkan `perang` antara kita...ewan nk hidup kiter happy n bahagi... tak perlu ader gduh2 besar n salah faham yg boleh jejaskan hubungan kite...


Ewan tau, ewan ader byk wat salah... ewan adr byk kelemahan yang ewan perlu baiki tuk masa depan kita...percaya baby, ewan sntiasa cube utk baiki n improve kn diri ewan utk baby & masa depan kita. Pada masa yg sama, ewan harap baby pon boleh paham keadaan ewan.... please jgn buat perkara2 yg boleh wat ewan marah n bad mood...

Coz, bile ewan dah marah n bad mood, ewan akan layan baby dgn cara yg tak betul...
Then, masalah kite makin besar….


Baby, ewan nk baby tau, ewan tak pernah sengaja nk sakitkan ati baby.. tak sengaja utk wat baby sedih… and ewan tak sengaja wat baby nangis… ewan marah baby coz ewan nk bimbing baby, ewan nk ajar baby, utk hidup dalam erti kata komitmen yg sebenar….


Mmg ewan ni bukan pembimbing yang bagus..tp dlam urusan kiter berdua, ewan tak der pilihan lain, kecuali trus bimbing baby….

Ewan terlalu menyintai baby… u r my only one…the one who I want to end my life with. The one who I want to build my home with, the one that I want to share my LIFE with!!!!


Kita manusia biasa, ewan ader kelemahan & baby pon ader kelemehan… malah org lain pon ader byk kelemahan…. Cuma, utk terus kn dan bahgia kan hubungan kita, ewan ingin menyintai kelemahan baby.. terima dgn tangan yang terbuka…believe me…

Everything that I do, I do it for u…..

I’M SO SO SORRY…..PLEASE FORGIVE ME…..

2 comments:

ye abang ewan. baby maafkan.

HAHAHAH oops. post ni bukan tuk N ke? :P

November 14, 2008 at 10:15 PM  

sedih,terharu,jeleous baca entry ni. sbb sy sangat kenal baby awk. sy doakan awk bahagia dgn dia. heheh

November 28, 2008 at 12:36 PM  

Newer Post Older Post Home