Keep Holding On?

Ewan tak der ape nak share ngan bloggers sumer...
ati ewan dah terkunci... then the key dah tercampak jauh entah kat mane....
ewan try bangun pagi n senyum.... tp ternyata, i can't......

smlm, 20 feb 2009, dah masuk 3 bulan ewan idup sndiri....
3 bulan ewan melalui saat paling pedih n pahit dlm 23 tahun idup ewan nie...
dan ewan raser ini lah saat yg pling perit n derita spanjang idup ewan....

ewan teringat moments ewan ngan si die...setahun yg amat gembira n full of enjoyment..
setiap saat ngan si die, ewan sgt happy n excited... word "boring", "penat" n so on tak
penah wujud.... coz bagi ewan, setiap ape yg die wat, tu melambangkan
cinta si die pade ewan yg terlalu dlam....

bagi sesetengah org yg lain, dah 3 bulan clash, diorang dah bleh cari "lain" or at least dah boleh
lupekan sikit demi sikit x-lover masing2....
tp itu sumer tak berlaku kat ewan.....
i still can not give up my faith in u........

-------------------------------------------------------------------------------------------------

CINTA DALAM HATI - UNGU

mungkin ini memang jalan takdirku
mengagumi tanpa di cintai
tak mengapa bagiku asal kau pun bahagia
dengan hidupmu, dengan hidupmu

telah lama kupendam perasaan itu
menunggu hatimu menyambut diriku
tak mengapa bagiku cintaimu pun adalah
bahagia untukku, bahagia untukku


ku ingin kau tahu diriku di sini menanti dirimu
meski ku tunggu hingga ujung waktuku
dan berharap rasa ini kan abadi untuk selamanya
dan ijinkan aku memeluk dirimu kali ini saja
tuk ucapkan selamat tinggal untuk selamanya
dan biarkan rasa ini bahagia untuk sekejab saja




7 comments:

wan...
aku yg dah bertahun2 kena tinggal dengan that guy that i met from shah alam pun sometimes misses him so badly you taw tak?
i dunno...
sometimes walaupun you are in the arms of a new man, you tetap akan terkenangkan dia.
so my best advice is that you should just let the memories linger but not overwhelming you, taw tak?
get busy. do something so that your mind is always reminded of him, but not consciously. ntahlah, i hope i am making some senses to you.
hurm...
heads up dear...

February 21, 2009 at 6:25 PM  

thanks syai...mmg susah i nk nafas skrng...mcm trsekat2...

wat keje smua tak jadi..fokus kat study mmg dah terganggu pon..

but i dont have any other choice other be the best for my very own best...rite??

February 21, 2009 at 6:47 PM  

hohohho~
be strong okey~

February 23, 2009 at 1:08 PM  

Hey wan...
xmo la sedih2 lagi..
x usah dikenang benda dah lalu...
nak bwat cam ne kan klu orang x menghargai kita...
u should strong untuk lalui semua nie
do some activity n sentiasa membusykan diri..
insyaallah akan lupa si dia sedikit demi sedikit...

February 24, 2009 at 12:21 AM  

this is life.
bykkan sabar..
btw, lagu ni sedih! ='(

February 24, 2009 at 2:50 AM  

to fick:
ewan dh cube wat byk keje n aktiviti...dah mcm2 cube..
but i can't.. yet, ewan kene keep usaha n usaha n tak putus asa!!!
thanks!!

to mya:
thanks mya... but ewan tak penah
expect keadaan ewan steruk nie..
my fren sumer pon tak sgka..
yup, lagu tu sgt2 sedih..
i will wait!!

February 24, 2009 at 2:58 AM  

tq 4 adding selait.. =)

February 24, 2009 at 3:26 AM  

Newer Post Older Post Home