1stly, ewan nk thanks alot pd semua kwan2 bloggers yg sudi singgah n visit blog ewan nie... thanks also pd smua kwn2 yg dah tggal kn komen kat sini.... i m so happy to be fren with all of u...i really love u all!!!!

2ndly, ewan nk mintak maap byk2 kat korang smua coz buat mase nie, ewan tak dpt update mahupon singgah kat blog korang semua sekerap yg ewan singgah before....

final exam ewan dah dekat....paper ewan dlam awal May nie, which mean dlm 3 MINGGU je lagi...(skrng ewan, ko patut dh raser takot k)....huaaaa....nak nanges!!!! huhuhu

so, ewan terpkse tumpukan 150% tumpuan ewan pd study...coz byk lagi notes yg ewan tak siapkan...past years questions pon ewan baru sntuh skit2...mati la... tp insyallah, ewan akan try gak update blog ni if ewan ader mase k...... and inysallah ewan akan visit blog kwn2 sumer n komen2 k......

LASTLY, HOPE KORANG DOAKAN EWAN SUKSES K.....COZ NIE FINAL SEM EWAN...WISH ME LUCK YEK...... THANKS GUYS!!!

owh yek, ewan tinggalkan korang ngan 1 "qoute" yg ewan songlap dr page ZAIMAH....THANKS ZAI!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"KITA KENA BAGI PELUANG PADA ORANG LAIN SAYANGKAN KITA DAN KITA CUBA BELAJAR UTK SAYANG KEMBALI ORANG ITU. FROM APPRECIATION IT GO TO TRUST. FROM TRUST IT GO TO RESPECT. FROM RESPECT IT GO TO LIKE. THEN FROM LIKE IT GO TO LOVE"

10 comments:

ske la quote tu.
bermakne.;)

April 10, 2009 at 2:26 PM  

tu la...ewan pon suke quote nie..
ayat2 nie wat ewan terpikir blik psal idup ewan skrng...

ewan arap ader sinar suria yg mnnti ewan dihujung torowong gelap yg ewan sedang lalui nie..

April 10, 2009 at 2:47 PM  

moga berjaya ok

April 10, 2009 at 3:46 PM  

Assalamualaikum..pepon semoga berjaya dlam peperiksaan yup...ewan boleh! ewan boleh! amin

April 11, 2009 at 5:50 AM  

gay~

April 11, 2009 at 11:06 PM  

sronok gak org main2 cam anonymous nie...syok giler duk layan org yg "str8" cam die nie...

ewan tak delete komen die kat atas nie coz nk tgok syok ke tak ngan propaganda die nie...
so far so gud kot....muahahaha

utk anonymous, keep commenting yek!!!
komen lagi truk, lagi la ewan suke...huhuhu

April 12, 2009 at 6:16 PM  

ape email u?..nak invite.

April 12, 2009 at 8:12 PM  

to namhkir:
ok..
rhyss_pure@yahoo.com
thanks coz invite ewan!!

April 14, 2009 at 12:34 AM  

ok Ewan goodluck tau!!!

April 18, 2009 at 6:15 PM  

thanks je??
dtg r melaka,banja makan..hahhaa

April 20, 2009 at 9:50 AM  

Newer Post Older Post Home