Orang kate, ewan bodoh...ewan nire giler n out of my mind...mcm2 lagi diorang nie ckp....
yg pling lekat kat mulut diorang = s.t.u.p.i.d!! ... since 20 nov 2008, tu la ayat yg diorang duk belasah ewan ari2...

words2 nie bukn je kuar dr kwn2 yg tau sikit2 psal ape yg berlaku, tp words nie pon turut kuar dr mulut my best frenz...sedih, terluka, sakit....semua ade..semua nye ewan raser..
bile duk sorang2, pikir balik ape yg dah berlaku, pikir balik ape yg ewan dah wat, tetibe ewan terpikir = menyesal ke aku wat smua nie?? ape yg aku dpt skrng ??

along dah mrah ewan kaw-kaw baru nie...die marah n maki ewan coz bagi die, ewan wat keptusan n bende yg bodoh n tak masuk akal....macm budak skolah rendah....sebab ewan dah rosak kn mase depan ewan...

"kamu tak patut jd adik along dan kamu spatut nye jd anak org lain, bukan anak Noraya!!"
nie la kate2 along before ewan naik bus balik ke s.alam baru2 nie.... sedih??? SAPE YG TAK SEDIH KN??

tp, utk sekian kali nye, EWAN TAK PENAH MEYESAL ATAS APE YG EWAN DAH BUAT...EWAN TAK PENAH MEYESAL ATAS SETIAP KEPTUSAN YG EWAN AMBIK...

Biar pon org lain nk kate ape2 skali pon, kate la...diorang semua leh kutuk n maki ewan ape saje yg diorang nk... ewan tak myesal coz ewan tau ape yg ewan buat.. ewan tau knape ewan buat semua tu..ewan sedar ape kesan yg ewan akan tanggung.....sebab tu ewan brani wat keptusan tu...

THE ONLY REASON TO ALL THIS IS ....... I DO IT FOR MY LOVE, FOR SUMBODY THAT I REALLY LOVE MORE THAN I LOVE MYSELF !!!!!

16 comments:

oi...
sila call/sms nombor baru ko secepat mungkin!!!
aku rindu kat ko!!!

March 27, 2009 at 8:23 PM  

ape yg ko dah buat sebenarmye..

March 28, 2009 at 4:27 AM  

sabar la ye ewan

March 28, 2009 at 3:38 PM  

mmg u "stupid" la wan... i berani kate cam nie coz i knw u very well.
see, ape yg u dpt dr die skrng?
ade die nk appreciate ape yg u dah korbankan utk die??
appreciate?? hahahahaha....ucap trime kasih pon tak der kn??

March 28, 2009 at 7:25 PM  

well ewan,
i pun tak tau nak komen cam ne.
i pernah dapat benda sama
so, nak menyesal pun, benda tak leh pusing dah
kene continue je la...

well, kalau boleh balikkan masa pun
maybe kita akan decide benda sama.

i pernah alami
i faham sgt

March 29, 2009 at 9:12 PM  

Nak tujukan lagu Kak Jee buat Ewan la..
Yg Lebih Kau Cinta..
Cewah!!!

March 30, 2009 at 3:23 PM  

what happen actually??

March 30, 2009 at 5:51 PM  

to wenkt:
yup...klau leh kiter pusing balik mase pon, ewan tetap akan decide bnde yg same..ewan tak kn brganjak..coz ewan dedicate it to my endless love..

to pojie:
tq pojie..nie ade element2 perli ewan ke?? huhuhu...tp lagu tu mmg besh!! thanks

to gjul:
cam ewan ckp b4, trlalu byk nk dikatekn....tp ewan tak tau nk citer cam ne..tak tau nk start cam ne n tak tau nk end cam ne...
just i really hope that lord will anwer my prayer...

to anonymous:
sorry..ewan tak tau u sape..
thanks coz bc blog ewan...sape kate die tak der ucap trima ksih??
1 more thing, u tak der hak nk kutuk2 die eh...ewan kenal die sgt..ewan tau die cam ne....org lain pe tau??

March 31, 2009 at 1:03 AM  

kesian giler~
hahaahhahaha~

April 4, 2009 at 1:46 AM  

ape yg berlaku sebenarnya?.nk la jgk tau ujung pangkal cte..=)

April 5, 2009 at 4:55 PM  

like i said b4
ape yg " Anonymous " tulis tu btol
cmni lar.
ko ngan dy dulu lain n skrang lain.
ko dulu sanggup bekorban untuk dy sbb time tu korang kapel.
tp skrang dy dah berpunye n siap happy.
ko tuh skrang duda yg gile talak.tawu x ape itu?
skrang bnda yg perlu ko buat
MOVE ON n WAKE UP!!
ko mungkin akan hurt kejap takpon lama sikit ar
tp ko kene gak paksa diri ko cr peganti.
ko nak harapkan dy.
weyyy.. WAKEUP!! dy dah berpunye
ko nak ke rampas dy dr org yg dy syg.
x behati perot la ko cmtu

April 5, 2009 at 6:10 PM  

thanks e-rol.. (tul ke tak name nie??)...gasak pie la..
yup, pe yg anonymous ckp tu mmg tul..
pe yg u ckp pon ader yg tul gak..
tu ewan mg admit..thanks again!!

pkse cr pganti?? u nie blaja kat skol mane eh??leh tau?

wait...nk rampas die dr org yg die syg skrng nie?? rmpas ngan ape??
ngan sgala bagai entry blog nie u ingt i bleh n i nie mampu rampas die ke??
alooooo...???

anyway, gud try dude..
jgn serik bg komen eh!!!
thanks so much!!

April 5, 2009 at 8:59 PM  

saya rasa cam tau2 je apa y terjadi..!hurmm...berat2.hehe...!nway,setiap masalah hanya boleh diselesaikan jika kita kembali kepada pencipta.tu je solution nyerk

April 5, 2009 at 11:57 PM  

emmm...i'm speechless..

April 6, 2009 at 12:40 AM  

to "another" anonymous:
berat??hehehe...klau ini la ujian tuhan utk uji cinte ewan, ewan snggup face af of this thing..
yup, hnye Dia yg mampu do "miracle"
dlm problm ewan nie...hope He gonna answer my prayer...amin

to zaimah:
its ok if u r speechless...smua yg ewan buat hanye la n smate sebab "si die"....ewan pon tak tau nape ewan lemah sgt ngan "si die"...

April 6, 2009 at 3:40 AM  

This comment has been removed by a blog administrator.

April 8, 2009 at 1:35 AM  

Newer Post Older Post Home